Daglenzen

Daglenzen van Snel-Lens zijn contactlenzen voor mensen die graag dagelijks nieuwe en frisse lenzen willen gebruiken. Aangezien je elke dag jouw daglenzen vervangt met een nieuw paar, hoef je de lenzen niet meer speciaal met vloeistof te reinigen of te bewaren. Het zijn volledig onderhoudsvrije lenzen en daarom bespaar je op de kosten voor lenzenvloeistof. Je voorkomt vuile lenzen en uitdroging van jouw ogen. Daglenzen zijn perfect te combineren met een bril zodat je de lenzen alleen hoeft te dragen bij speciale gelegenheden.

Daglenzen bestellen en kopen met gratis verzonden

Je kunt standaard, torische of multifocale daglenzen bestellen of kopen van alle bekende A merken. Alle lenzen worden ook nog eens gratis verzonden met 100% tevredenheidsgarantie. Liever gewend om lenzen langer te dragen? Dan kunt u ook week of maandlenzen bestellen met dezelfde kwaliteit en uiteraard ook zonder verzendkosten.

Voordelig uw daglenzen online kopen en bestellen voor de beste hygiëne

Daglenzen bestellen biedt alleen maar voordelen voor jouw portemonnee en ogen. Je bespaart op de kosten voor lenzenvloeistof en bakjes. Maar het allerbelangrijkste is dat je er gezondere ogen voor terug krijgt. Geen last meer van rode, geïrriteerde of droge ogen. Je ogen raken niet verder beschadigd en je kunt langer genieten van jouw ogen. Daglenzen zijn voor jou daarom voordelig, hygiënisch en veilig om te dragen.

Liever maandlenzen bestellen? Klik dan hier

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina