Over ons

Snel-lens.nl is een online winkel met jarenlange ervaring in de verkoop van diverse soorten contactlenzen. Onze kracht is dat wij de beste en bekendste contactlenzen aanbieden tegen blijvend scherpe prijzen. Wij voeren merken als Bausch&Lomb, Coopervision, Alcon en Johnson&Johnson.

Wat Snel-lens.nl zo uniek maakt is dat je simpel en snel in slechts 4 klikken jouw contactlenzen kunt bestellen. Maak je ook vooral geen zorgen dat je teveel hebt betaald, want Snel-lens.nl biedt altijd de beste prijzen aan voor uitsluitend hoogwaardige contactlenzen. Het voordeel van online bestellen kunnen wij direct aan je doorberekenen. Je betaalt bij ons GEEN verzendkosten. Voel je vrij om ons te vergelijken met andere aanbieders.

Wij hebben nauw contact met producenten en houden alle nieuwe ontwikkelingen bij. Alleen op die manier kunnen wij producten aanbieden die voldoen aan jouw eisen.

Onze focus op superieure klantenservice heeft ons goed gedaan. Mede door dit servicebeleid zijn wij hard gegroeid en hebben we dagelijks nieuwe tevreden klanten. Wij leveren superieure service, niet omdat het moet maar omdat wij zo zijn! Uit eigen ervaring is er niets vervelender dan ergens contact op te nemen en gelijk weerstand en irritatie te voelen. Jij bent onze klant en service zit in ons DNA, dus je mag ons altijd benaderen via email of per telefoon. Ons doel is dat je daarna zegt: "daar begrijpen ze het!".

Kortom: Snel, Safe en Simpel EN de beste service - Welkom bij Snel-lens.nl!